A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
CSERE / VISSZAKÜLDÉS
CSERE / VISSZAKÜLDÉS
Amennyiben bármi okból nem elégedett a rendelésével, gyakorolhatja a termékek visszaadására való jogát az áru smallgarden.hu-tól való átvételét követő hét (7) napon belül. A visszárut a következő címre kérjük postázni:
Coq Stúdió Kft.
Vas Gereben utca 34
1134, Budapest
Magyarország

Amennyiben a termékeket a megadott időkereten belül visszaküldi, azokat kicseréljük, vagy az eredeti fizetési módnak megfelelően visszatérítést ajánlunk fel. A termékeket bármilyen szállítási céggel visszaküldheti.
Az Ön számára kizárólagosan felmerülő költség a visszaküldés szállítási díja. A szállítás során felmerülő károkért, vagy a termék elvesztéséért Ön felel.
Kérjük, amennyiben vissza szeretné küldeni a megrendelt terméket, a szállítás előtt lépjen kapcsolatba velünk!

VISSZAVÉTEL FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYAI
A visszaküldés joga akkor érvényesül szabályszerűen, ha az alábbi feltételek teljes mértékben teljesülnek:
a) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a termékek kézhezvételétől számított hét (7) napon belül annak érdekében, hogy a visszaküldési folyamatot elindítsuk és egy „visszaküldési engedélyezési számot” állítsunk ki!
b) A terméket nem használta, hordta, mosta ki, módosította vagy tett bennük kárt.
c) Az azonosító címke továbbra is a terméken található.
d) A termékeket kompletten, használatlan állapotban, az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. (Amennyiben egy készletet küld vissza, annak minden részét tartalmaznia kell.)
e) A visszaküldendő terméket az Önhöz való kézbesítést követő hét (7) napon belül el kell küldeni a smallgarden.hu részére.

Amennyiben Ön a fent felsorolt összes feltételt teljesíti, a smallgarden.hu kicseréli a terméket, vagy visszatéríti a visszaküldött vásárolt termékek vételárát az általános visszatérítési folyamatunk módszereinek és időkereteinek megfelelően.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy bárminemű illeték, adó vagy vámköltség, amit kifizetett a megvásárolt
termékek szállításáért, nem kerülnek visszatérítésre!

VISSZAKÜLDÉSI IDŐK ÉS FOLYAMATOK
A visszaküldési folyamat az után kezdődik, hogy ellenőrzésre kerül a vásárló visszaküldésre való jogosultsága a Visszaküldési Szabályzatnak megfelelően. Amennyiben a visszaküldés minden feltételnek megfelel, a visszaküldendő termékek elfogadásáról emailben kap értesítést.
A vételár visszatérítésének időkerete függ a használt fizetési módtól.