A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
FELTÉTELEK
Üdvözöljük honlapunkon (“smallgarden.hu”). Az alábbi Használati Szabályok és Feltételek a smallgarden.hu-hoz való hozzáférést és annak használatát szabályozzák. A smallgarden.hu elérése, annak használata és a rajta keresztül történő termékvásárlás azon a feltételezésen alapszik, hogy az alábbi Használati Szabályok és Feltételek elolvasásra- és megértésre-, valamint Ön által elfogadásra kerültek.
A smallgarden.hu-t a Coq Stúdió Kft. vezeti és üzemelteti. A smallgarden.hu weboldalt és a csatolt szolgáltatásokat az alábbi használati és szolgáltatási szabályokban - és az egyéb, az oldalainkon szereplő szabályokban (összefoglalva “HSZ” néven) - foglaltak szerint bocsájtjuk az Önök rendelkezésére. Kérjük, olvassák el figyelmesen a “HSZ”-t!

A HSZ-t időről-időre megváltoztathatjuk. Kérjük, olvassák el, és ellenőrizzék gyakran! Amennyiben nem járul hozzá a HSZ-ben történő bármiféle változáshoz, kérjük azonnal szüntesse be az oldal használatát! Minden változtatás, ami az Ön visszaigazolt rendelése után következik be, nem fogja érinteni az adott rendelését, kivéve ha a változtatást törvény írja elő számunkra.

EGYENLŐ BÁNÁSMÓD
Eltökélt célunk, hogy oldalunk látogatását és annak szolgáltatásait, valamint, a közérdeklődésre számot tartó információkat a különféle fogyatékkal élők számára megismerhetővé és elérhetővé tegyük.
Oldalunkat az adott technikai környezetnek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, és az elkészült funkciókról az oldalon tájékoztatást adunk.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK
Minden, a smallgarden.hu-n szereplő tartalom, mint dokumentumok, rajzok, figurák, logók, menük, weboldalak, grafikák, színek, sémák, eszközök, betűtípusok, dizájnelemek, diagramok, formák, metódusok, folyamatok, funkciók a smallgarden.hu es a Coq Stúdió Kft. tulajdonában és nemzeti, valamint nemzetközi szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjogi rendelkezések védelme alatt állnak. Ön nem reprodukálhatja, forgalmazhatja, tüntetheti fel, módosíthatja vagy készíthet hasonló munkát belőlük, és nem használhatja a Tartalmat semmilyen módon, egészben vagy részeiben sem a smallgarden.hu vagy a Coq Stúdió Kft. esetleges előzőleges, egyértelmű, írásos hozzájárulása nélkül.
A Tartalom bármilyen reprodukciója, forgalmazása, feltüntetése, módosítása vagy belőle hasonló munka készítése, és bárminemű módon való használata céljából a smallgarden.hu vagy a Coq Stúdió Kft. által előzőleges írásos beleegyezését Ön csak a törvényes és a vonatkozó szabályoknak megfelelő módon igényelheti.  

TERMÉK
A smallgarden.hu nem forgalmaz használt árut, hibás terméket, valamint a vonatkozó piaci előírások tekintetében alacsony minőségű termékeket.
A termékek fő tulajdonságai a smallgarden.hu-n, az egyes termékek oldalain szerepelnek. A smallgarden.hu-n eladásra kínált termékek nem minden esetben egyeznek a valódi  megjelenéssel , mert az függ a fénykép és színek tekintetében a használt webböngésző és monitor beállításától.

VÁSÁRLÁSI ALKALMASSÁG
A smallgarden.hu oldalon való vásárlás céljából Önnek szükséges megadnia személyes adatait. Különösképpen vonatkozik ez a valódi nevének megadására, email-címére és egyéb információkra az utasításoknak megfelelően. Továbbá meg kell adnia a számlázási adatait, és garanciát és felelősséget kell vállalnia azért, hogy azok helyesek és érvényesek, és hogy Ön a számlázási információk alatt feltüntetésre kerülő személy.
Továbbá hozzájárul, hogy személyes adatait szükséges csalásellenes ellenőrzésekhez felhasználjuk. A közölt személyes adatok továbbításra kerülhetnek kreditintéző vagy csalásellenes tevékenységet végző vállalatokhoz, akik az információt tárolhatják.

RENDELÉSEK
Minden rendelés az elfogadás és rendelkezésre állás függvénye. Az Ön bevásárlókosarában lévő termékek nincsenek lefoglalva, azok más fogyasztók által megvásárlásra kerülhetnek.
A smallgarden.hu olyan termékeket kínál eladásra, melyek készleten vannak és elosztási központunkból szállíthatók.
Alkalmanként szerepelhet információ az oldalunkon vagy az egyéb szolgáltatások felületein, mely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak a termékek leírását-, árazását-, promócióját-, ajánlatot-, termékszállítási költséget-, szállítási időt- és hozzáférhetőséget illetően. Fenntartjuk a jogot bárminemű hiba, pontatlanság vagy hiányosság kijavítására, és hogy előzőleges tájékoztatás nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat vagy töröljünk rendeléseket, amennyiben bárminemű információ a szolgáltatásnál -  vagy bármilyen vonatkozó oldalon - bármikor pontatlan volt (ez alatt értendő az is, miután Ön leadta rendelését).

ÁRAZÁSI IRÁNYELVEK
Minden ár és ajánlat érvényben marad az időről-időre való kihirdetéssel. A rendelés időpontjában a honlapon feltüntetett termékár elfogadásra kerül, kivéve ha fizetési hiba áll fent.
Fenntartjuk viszont a jogot, hogy bármikor változtassunk az árakon, vagy bármikor megszakítsuk a szolgáltatást ,előzetes értesítés nélkül is. Nem lehetünk felelősek Ön, vagy bármilyen harmadik fél számára bárminemű változtatás, ármódosítás, illetve a szolgáltatás beszüntetésének vagy szüneteltetésének vonatkozásában.

FIZETÉS
A fizetés Paypal-on keresztül végezhető el.  A fizetés terhelésre és levonásra kerül a bankszámlájáról a fizetési folyamat végén. Ön igazolja, hogy a hitel-/bankkártya, amit használ, az Öné, vagy hogy Önt külön felhatalmazta a hitel-/bankkártya tulajdonosa annak használatára. Minden hitel-/bankkártya-tulajdonos köteles az érvényesítés ellenőrzésére és a kártyakibocsátó által való engedélyezésre. Ha az Ön fizetési kártyájának kibocsátója elutasítja a fizetés engedélyezését a smallgarden.hu felé, nem felelünk bármiféle késésért vagy a szállítás elmaradásáért.
Továbbá, lehetőségeink birtokában jogos figyelmet szentelünk az Ön rendelési és fizetési adatainak biztonságban tartásának, de a gondatlanságunk hiányában nem vagyunk felelősek bárminemű veszteségért, amit Ön azáltal elszenved, hogy egy harmadik fél engedély nélküli hozzáférést szerez bárminemű adathoz, amit Ön az oldalhoz való hozzáférésnél vagy rendelésnél megadott.

BIZTOSÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS
A smallgarden.hu biztosít minden rendelést a szállítási idő alatt, amíg az az Ön által megadott szállítási címre kézbesítésre kerül.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy célunk minden rendelést 48 órán belül postára adni. A becsült szállítási idők csak tájékoztatásul szolgálnak, és a postára adás időpontjától számolandók. A smallgarden.hu nem felelős bárminemű késésért, amit a célországbeli vámellenőrzési eljárások okoznak.

A TERMÉK SZÁLLÍTÁSA
A termékspecifikus szállítási információkért kérjük, látogassák meg a "csomagküldés" részt. Kérjük, figyelmesen olvassák el ezeket a részeket!

A SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSAI
A Használati Szabályok és Feltételek aktuális változatát bármikor megtalálja ezen az oldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy egyedi belátásunk alapján frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük ezen Használati Szabályok és Feltételek bármilyen részét a frissítések és változások weboldalunkra való feltöltéssel. Az Ön felelőssége,  hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat a változásokat illetően.

Bármikor szívesen fogadjuk megkeresésüket a sales@smallgarden.hu emailcímünkön.