A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
MÁGNESES HALAK
MÁGNESES HALAK
MÁGNESES HALAK
Close ×
eperfa
Read more...

MÁGNESES HALAK

6900 HUF

Options

Variants that match your options:

Price
Not available

You will be notified when this product gets stocked.


Leírás

Article no.: MAHA-BOWL

Bár a világon mindenhol gyártanak játékokat, de olyan játékokat csak mi tudunk készíteni, amik rólunk mesélnek. Játékok a Balatonról és a budai Hegyvidékről, a nádszagú vízről, a kék hegyekről, a hatalmas gesztenyefákról és a zakatoló gyermekvasút világáról.

Az Eperfa játékok és kiegészítők két – a mi életünkben meghatározó szerepet betöltő – helyszínhez, témához kapcsolódnak: a Balatonhoz és a budai Hegyvidékhez. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az adott területet legjobban ismerő szakértők véleményét kikérve, magas minőségű és a gyermekek számára is biztonságos, lehetőleg hazai és természetes anyagokból készüljenek játékaink. A gyártás itthon történik, minden termékünkkel megváltozott munkaképességű vagy szociálisan hátrányos helyzetű emberek emberek számára biztosítunk munkalehetőséget. Az Eperfa játékok segítik a gyermekek készségeinek fejlesztését és segítenek az őket körülvevő világ megismerésében.

Tervezők: Nagy Anna Nóra és Berán Emese

NEKED AJÁNLJUK

Korábban látogatott termékek